Закуски у меню Ninja Sushi
Ninja Sushi — це не тільки про преміальну якість та великі порції, але ще й про різноманітність смачної їжі. Нам подобаються витончені класичні страви, проте ми любимо експериментувати та дивувати. Особливо ми уважні до величезної кількості смаків, якими можна інтригувати та приваблювати гурманів.
Інарі — це приправлений та обсмажений у фритюрі сир тофу, наповнений рисом та шматочками риби. Страва готується на основі бульйону дасі. В якості приправ ніндзя використовую мирин, цукор і соєвий соус, що робить оболонку закуски м'якою і соковитою, а ще надає легкий солодкуватий відтінок. Інарі можуть бути приготовлені без продуктів тваринного походження — чудовий вибір для вегетаріанців.
Ninja — авторська закуска зі свіжим лососем як головний інгредієнт. Для поціновувачів пікантних поєднань ми маємо Ninja креветка і Ninja гребінець з хрусткою ікрою і пряним соусом шрирачів. У закуски Ninja вугор та Ninja авокадо ми додаємо солодкий соус унаги, а зверху посипаємо їх кунжутом.
Нігірі — традиційний вид суші з шматочком риби зверху. У нашому меню ви знайдете нігірі з лососем, вуграм, креветкою або тунцем. Вони будуть ідеальним доповненням до вашого основного замовлення.
Слово гункан у перекладі з японської мови означає «військовий корабель». Страва була названа так через зовнішній вигляд. Це овальні рисові кульки, зовні загорнуті в смужку водорості норі. Начинка гункану складається з гребінця, вугра, лосося, тунця або креветки, до яких ми додаємо ікру тобіко, щоб надати страві хрумку консистенцію і легкий солоний присмак.
Сміливіше поєднання — тунець з трюфелем. Японський майонез та трюфельна сальса створює ідеальний контраст зі смаком бальзаміку, а пікантності йому додає цибулю шніт.
Лосось спайсі, тунець спайсі: поєднання гостроти та солодощі досягається за допомогою соусу ворчестер, а після додавання соусу шрирача та японського майонезу закуска набуває виразного смаку.
Особливість цієї страви в тому, що в процесі її приготування риба не проходить термічну обробку. Через це вона зберігає велику кількість корисних ферментів. У меню Ninja Sushi є 4 види тартарів, кожен із яких дивовижний по-своєму.
Тартар із тунця з трюфелем: має незвичайний смак, через це її називають «морською телятиною». Трюфельний соус, приготовлений з грибів літнього трюфеля, який ідеально підходить для додавання в закуску.
Тартар із лосося з халапеньо: екстравагантне поєднання халапеньо, каперсів та маринованих огірків робить страву пікантною та надає цікавий присмак.
Тартар із лосося з манго: ніжне пюре манго відмінно гармонує з лососем, а соус кімчі надає гостроти, разом ці інгредієнти мають ароматний і збалансований смак.
Тартар із лосося з авокадо: класичний рецепт, трохи спецій та оливкової олії.
Шикарний настрій та аромати смачної їжі — все, що потрібно, щоб повною мірою відчути творче поєднанням страв Ninja Sushi. У нас багато варіантів смачних страв та закусок, робіть замовлення та насолоджуйтесь.