logo
flag
UA
Київ
+38 (067) 436 61 27
Кошик

Готуємося до літа: новинки в меню Ninja Sushi

news

Вже не за горами та сама пора теплих вечорів, коротких ночей та душевних розмов. Ми знаємо, як зближують довгоочікувані зустрічі з друзями та близькими, тож не могли залишити вас без яскравих новинок в меню, з якими ваші літні вечори будуть ще приємнішими та смачнішими!


Новий запечений гункан, спрінг-рол з тунцем, восьминіг в соусі теріякі — нам кортить розпочати близьке знайомство прямо зараз, до чого запрошуємо і вас! 



Восьминіг під соусом теріякі


До вашої уваги страва, у якої є всі шанси очолити список фаворитів у меню ніндзя! Наша впевненість у цьому пояснюється витонченою рецептурою. Розповідаємо!


Восьминіг карамелізується на розпеченій сковороді, до якої завчасно додаємо соуси. Шрірача дає пікантний присмак, соєвий соус — солоний, а теріякі — ненавʼязливий солодкий. Прикрашаємо зеленою цибулею і кунжутом. Насолоджуйтеся!



Биті огірки


Для літної пори, коли хочеться легкої і необтяжливої їжі, цей салат підходить ідеально! 


Биті огірки мають нерівну поверхню через особливість техніки приготування. Завдяки цьому вони краще вбирають соус, і кожен шматочок смакує яскравіше. Кінза та горіхи кешʼю додають страві трохи пряності та ніжних нот. Впевнені, він стане ідеальним доповненням до будь-якого замовлення!


Запечений гункан з восьминогом


Гункани — це особливий вид любові, тож рішення розробити новий рецепт для літнього меню було беззаперечним!


Мʼякий морський смак восьминогу на ніжній «подушці» з рису та норі, а зверху — шапочка з плавленого сиру, креветок, сиру Гауда та кімчі. Багатогранність, яку хочеться безкінечно розгадувати смаковими рецепторами!



Спрінг-рол з тунцем


Спрінг-роли завоювали не одне серденько справжніх поціновувачів. І ми розуміємо чому — соковита начинка, огорнута хрустким рисовим тістом, має збалансований і насичений смак, тож цю позицію ми презентуємо з особливим задоволенням! 


Щодо начинки — після першого надкусу ви відчуєте ніжний смак тунця, злегка підсмаженого на сковороді до золотистої скоринки. Потім свою роль зіграє свіжий огірок, а коли відчуєте приємний пікантний післясмак — це зелена цибуля та базилік. 


Все це обгорнуто в рисовий папір, просоченим соєвим соусом, і посипано білим кунжутом. Куштуйте та діліться враженнями з нами у коментарях в Instagram!