logo
flag
UA
Київ
+38 (067) 436 61 27
Кошик

Весняна колекція Ninja Sushi

news

«Ninja створюють не роли, Ninja створюють мистецтво» – фраза, якою ми керувалися при розробці нової весняної колекції. Представляємо вам 13 нових гастрономічних шедеврів, створених нашим шеф-кухарем.


По-перше, у нас з'явилися сашімі й одразу у двох варіантах — з лососем чи восьминогом. Це невеликі скибочки з філе свіжих морепродуктів, приправлені для естетики тонко нарізаним авокадо.


По-друге, для поціновувачі м'яса восьминога (воно чимось нагадує кальмара, але м'якше) ми додали новий гункан. До того ж, у поєднанні з крабовим замісом, фелікс лососем та ікрою тобіко, смакова палітра стає більш насиченою. Також для поціновувачів невеликої кількості різних інгредієнтів у начинці ми приготували нігірі та інарі з лососем та червоною ікрою.


Перлина літнього меню — 8 нових ролів, кожен із яких можна назвати витвором мистецтва. Трендові сезонні кольори: велика кількість зеленого, помаранчевого та рожевого. Намагалися передати враження від квітучої природи: коли розпускаються перші бутони на деревах, з'являється все більше яскравих фарб і сміливих поєднань.


Весна — це час експериментів, тому не бійтеся пробувати щось нове. А якщо не знаєте, що вибрати, то нижче детальніше розповімо про деякі роли з весняної колекції.


Ханамі


Кохання з першого погляду: неймовірно стильний рол, що ніби спустився з подіуму паризького тижня моди. Японський омлет томаго, манго, лосось, огірок, трюфель — все це обгорнуто в тонкий рисовий папір маменорі яскраво-рожевого кольору. Під час дегустації жоден із запрошених гостей не встояв від спокуси спробувати цей рол першим, втім, ви також можете не стримуватись!


Моріарті


Рол, при створенні якого ми надихалися загадковими детективними історіями книжкового всесвіту Артура Конана Дойла. Він наче вмілий ляльковод смикає справжніх поціновувачів за гастрономічні ниточки, але вважає за краще залишатися в тіні й не розкривати всі свої секрети при першому знайомстві. Однак вам точно варто дізнатися його краще: манго, огірок, авокадо, лосось, чеддер, чука, тростинний цукор — незвичайне, але ефектне поєднання смаків, вміло об'єднане шеф-кухарем Ninja Sushi.


Кодзіма


Маринований лосось, японський омлет томаго, креветка, сніговий краб, огірок та авокадо — покриваємо все це манговим соусом, щоб надати страві тропічних ноток. У результаті отримуємо геніальний рол, який, впевнені, колись гідно оцінить культовий японський геймдизайнер.


Усі позиції весняної колекції Ninja Sushi:


Tropical Ninja

Ханамі

Філадельфія з лососем і чеддером

Запечений із чеддером

Мідорі

Сакура

Кодзіма

Моріарті

Сашімі з восьминога

Сашімі з лосося

Нігірі з лососем та ікрою

Інарі з лососем та ікрою

Гункан з восьминогом