logo
flag
UA
Київ
+38 (067) 436 61 27
Кошик

#ninjafam: Антон Мурафа

news

Наш зірковий гість третього випуску рубрики #ninjafam Антон Мурафа – відеоблогер та контент-мейкер. Дізналися більше про закулісся його робочого процесу та співпрацю з брендами. Також поговорили про історію створення його агенції та кейси, якими він найбільше пишається. 


Відеоінтервʼю можете переглянути в Instagram Ninja Sushi, а на сайті поділилися повною версією розмови.



Ти завжди виділяєшся креативним підходом до рекламних інтеграцій. Як народжуються ідеї і чи завжди бренди підтримують твоє бачення?


На моє щастя, здебільшого бренди приходять, бачачи, що я роблю. Вони довіряють і готові пробувати так, як я пропоную. Але буває часто, коли треба або дуже сильно доводити, що це класна ідея і вона спрацює, або, на жаль, відмовлятися від співпраці.


Років 5 після того, як я почав займатися блогінгом, я це все робив сам. Останні 2 роки в мене є велика команда.


Тікток, Ютуб, Інстаграм – яка з платформ наразі твоя улюблена і чому?


Наразі, з усіх платформ, моя улюблена це TikTok. Для YouTube ми зараз не знімаємо, в нас невеличка творча пауза. Instagram дуже сильно урізає охоплення. TikTok – це та платформа, яка дає можливість реалізуватися будь-якій ідеї.


У тебе багато спільних проєктів з Антоном Скуратовим – як ви познайомилися і як почалося ваше партнерство?


Він запропонував щось разом зняти і зустрітися на Дорогожичах. Він приїхав на своєму золотому кабріолеті «Запорожцю», щоб мене підкорити. І йому це вдалося. 


Відтоді ми разом і дружимо, і дуже багато знімаємо. У нас зійшовся вайб по гумору. В цілому нам дуже комфортно. Це якесь таке ідеальне поєднання дружби і роботи.



Зараз у вас своя агенція: розкажи про те, як ви розподіляєте ролі, чи велика у вас команда?


Наша агенція «Hooligan Bureau» повного циклу: ми створюємо і ведемо акаунти для брендів в TikTok. Зараз в нас приблизно 15 проектів, над якими працює 23 людини. 


Спочатку я займався більше креативом, Антон — організацією самого процесу. Зараз ми з ним взагалі майже не занурюємося в роботу. У нас команда, яка знає що і як робити. Наше включення може бути, коли ми приводимо клієнта або щоб налагодити певні робочі процеси. Іноді, включаємося, коли особисто хочемо дати якісь ідеї по креативу.


Якими проектами та кейсами агентства ти особливо пишаєшся?


Ми зробили кейс, який ще ніхто не побив: за місяць зробили клієнту 1.2 млн підписників в TikTok і більше ніж 10 млн переглядів. Це ідея, яку я вигадав і зараз дуже нею пишаюся. Ми дарували подарунки від 1-го обличчя з коробкою. Потім всі почали це робити, але мені приємно, що я вигадав це перший.


Твої улюблені страви від Ninja?


Вершковий вугор, моя дівчина любить його. Я люблю Ітачі. На двох ми беремо шоколадний рол Орео. До речі, такий самий сет ми даруємо вам, читайте всі деталі в описі під відео!