logo
flag
UA
Київ
+38 (067) 436 61 27
Кошик

Секрети шеф-кухаря: піца з креветкою та ікрою

news

Січень 2025 року плавно рухається до свого екватора: новорічні дні вже позаду і, здавалося б, настав час плавно повертатися до робочого ритму.


Проте в арсеналі ніндзя є секретний рецепт, який дозволить вам трохи зберегти відчуття свята — піца з креветкою та ікрою.


Ця лімітована позиція зникне з нашого меню 10 січня, тому ви обов`язково повинні її скуштувати. Чому? Розповідає шеф-кухар бренду Олександр!



Чому ця піца, на твій погляд, найточніше передає новорічний вайб?


Мені здається, що таке сміливе поєднання продуктів з тропічним фруктом і червоною ікрою — це щось чарівне і незвичайне. Якраз у дусі новорічних свят.


Ця піца лімітована і зникне з меню 10 січня. Тому ви просто зобов`язані встигнути її скуштувати. Воно того варте!


Чому до креветок ви вирішили додати ананас? Адже цей інгредієнт найчастіше використовується в парі з куркою?


Ананас, креветка і червона ікра відмінно доповнюють один одного через контраст смаку і текстури: солодке і солоне, свіжість і соковитість, естетика і екзотична привабливість композиції!


З цієї ж причини в складі піци є халапеньйо, який лише підсилює цей смаковий контраст.


Ця піца запікається з ікрою? Чи ви додаєте її пізніше?


Свіжу натуральну ікру лососевих риб ніндзя додають вже на етапі подачі страви.


Чи планується в майбутньому додати інші варіанти з червоною ікрою?


Наш експеримент з додаванням в меню піци з ікрою всім зайшов на ура! Думаю, в майбутньому ми продовжимо працювати в цьому напрямку, щоб продовжувати дивувати #ninjafam.


Який соус найкраще підійде до цієї піци?


Пропоную два варіанти на вибір: соус тартар з каперсами або тейсті з легкою пікантністю!


А як щодо напою з барної карти ніндзя?


Рекомендую біле сухе вино. А любителям пива варто звернути увагу на корону екстра зі скибочкою лайма.