logo
flag
UA
Київ
+38 (067) 436 61 27
Кошик

Івент-відкриття Ninja Place

news

Відзначте у своєму календарі найближчу суботу — 13 липня, тому що саме цього дня наш заклад у Вроцлаві буде офіційно відкрито для всіх гостей з 11:00 до 23:00. Адреса: Kazimierza Wielkiego 27, 50-077, Wrocław.


На вас чекають частування від Ninja Sushi, зустріч із нашим CEO Олексієм Костилєвим на першій офлайн-базі ніндзя, а також ми приготували особливі подарунки для 50 перших гостей


Ми поставили Олексію кілька запитань про цю важливу подію в історії бренду. 


Ninja: Чому Ninja Place з'явився тільки зараз? 


Олексій Костилєв: Відкрити не просто кухню для доставки, а створити місце, в яке захочеться повертатися за якісним сервісом і смачними ролами знову і знову — завжди було нашою великою мрією. Однак економічно часто від неї було логічніше відмовитися в більшості міст, де є Ninja. Вроцлав, навпаки, надихнув нашу команду переосмислити бізнес-модель і створити Ninja Place. 


Ninja: Яким має бути наш заклад? 


Олексій Костилєв: Насамперед — комфортним. Щоб він відповідав запитам більшості нашої цільової аудиторії. Це бізнесмени, яким потрібне місце для швидкого, але при цьому преміального рівня ланчу. Це молоді люди з креативних професій, яким підходить затишний невеликий простір і широке меню зі стравами під будь-який настрій. Це ті, хто завжди поспішають і замовляють суші з собою. Вони зазирнуть у приміщення на кілька хвилин, але навіть за короткий час враження має залишитися приємним. 


Тому ми обрали мінімалістичний інтер'єр з яскравими сучасними елементами, зупинилися на невеликому просторі, який не стане надто метушливим і галасливим, і продумали планування як для відвідувачів, так і для тих, хто користується послугою takeaway. 


Ninja: А що щодо відкриття?


Олексій Костилєв: По-перше, ми чекаємо всіх і будемо вам дуже раді. По-друге, не переживайте про те, що в нас буде офіціоз і напруга. Це не в стилі ніндзя. Я хочу поспілкуватися з гостями, послухати фідбек, порадити свої улюблені страви і просто покайфувати від атмосфери. 


Ми будемо пригощати ролами і приємно проводити час. Якщо у вас не було планів на найближчу суботу, то зазирнути до нас — гарантовано класна ідея.