logo
flag
UA
Київ
+38 (067) 436 61 27
Кошик

Нові сети в меню Ninja Sushi

news

Ми знаємо, як іноді важко визначитися із замовленням: хочеться скуштувати все й одразу! Тому, щоб полегшити вибір в цій важливій місії, ми додали в меню 3 нових сети. 


Саме так, познайомитися з давно улюбленими позиціями #ninjafam і тими, які лише нещодавно зʼявилися в асортименті, буде значно простіше! Пропонуємо розпочати цей приємний процес вже зараз!


Креветка темпура сет


Знаючи те, як вам полюбилися рецепти з креветкою температура, не додати в меню сет із ролами, де цей інгредієнт займає головну роль, було б справжнім злочином! 


Креветка темпура вкривається кляром та обсмажується у фритюрі. При цьому вона залишається соковитою та хрусткою одночасно. Тож ми зібрали позиції, в яких цей компонент розкривається найкраще: Креветка темпура з авокадо, Фелікс лосось з креветкою темпура, Креветка темпура з манго.


Такий набір чудово підійде для невеликої компанії як за кількістю ролів, так і за різноманіттям поєднань.



Сет #9


Ми зібрали набір з трьох ролів: Нобара, Санджі, Сугуро. Хоч ми й додали в меню ці роли відносно недавно, але вони вже користуються великою популярністю. Тож ми просто повинні були обʼєднати їх в сет!


Без зайвих слів, цей сет ідеально вам підійде, якщо ви бажаєте поглянути на лосось під іншим гастрономічним кутом та відкрити для себе нові смакові вподобання.


Звісно, кожен із ролів доступний до замовлення окремою позицією, але неймовірне комбо смаку вони створюють саме тоді, коли знаходяться разом!


Сет #10


Ідеальне рішення для того випадку, коли запрошуєш друзів і хочеш, щоб кожен залишився задоволеним, але всі вони мають власні вподобання. 


В цей сет ми включили 6 ролів та гункани. Пікантні, з вугрем, з лососем — пропонуємо не вдаватися в деталі, а одразу ознайомитися з переліком позицій, які ми додали до цього набору:


Боніто

Кратос

Санджі

Сугуро

Кодзіма з чеддером

Фелікс лосось з крабом

Гункан з восьминогом х 3

Гункан лосось спайсі х 3



Впевнені, що додавши нові сети, ми значно спростимо вибір замовлення та зменшимо час очікування зустрічі з курʼєром! Затишний кіновечір, довгоочікувана зустріч з друзями, романтичний вечір з коханою людиною — ідеальний вибір для кожної нагоди!


Куштуйте та діліться враженнями під дописами в Instagram!