Нове меню Ninja Sushi. Осінь 2025

Осінь — час відкриттів і затишних зустрічей. І ми підготували для вас меню, яке ідеально передасть атмосферу цього сезону.
Зустрічайте осінню колекцію Ninja Sushi — сім нових ролів, в яких наш шеф поєднав японські гастрономічні традиції та сміливі смакові експерименти. Все, щоб закохати з першого шматочка і супроводжувати вас протягом цих теплих, трохи меланхолійних місяців.
Ситний, глибокий на смак рол, який чудово підійде і для обіду, і для вечері. Всередині — тунець, крабовий заміс і трюфель, а ідеальний баланс створюють огірок, крем-сир і чука. Все разом створює насичений, багатошаровий смак.
З японської «мінато» — це «порт», і такі райони зустрічаються в різних куточках країни, включаючи Токіо. Ми вирішили передати це відчуття близькості до моря в ролі з маринованим лососем і крабовим замісом. Ніжний авокадо і сир чеддер додають глибини і м'якості.
Цього року японський геймдизайнер Хідео Кодзіма порадував фанатів продовженням «симулятора кур'єра» Death Stranding (до речі, скоро вийде і аніме-екранізація цієї історії).
Ми теж вирішили не відставати — зустрічайте нову версію найгеніальнішого ролу в колекції ніндзя.
Креветка темпура, огірок, авокадо і крем-сир, а зверху — фірмова шапочка з тунця і кімчі. Рол в міру пікантний, але, впевнені, він вам точно сподобається.
Рол, який відображає філософію ніндзя: майстерність у деталях. В основі — креветка, авокадо, огірок і чорний рис. Зверху — дует з риби: половина з лососем, половина з тунцем. Відмінний варіант для тих, хто не хоче вибирати тільки один смак і віддає перевагу відразу всьому.
Якби італійська піца Quattro Stagioni стала ролом, то саме таким. Хотару — це гастрономічна симфонія, зібрана з декількох різних ролів. Деякі з них — з лососем, інші — з тунцем, з креветкою і з авокадо. Але є щось, що їх об'єднує: хрустка креветка темпура в начинці.
Рол, що поєднує в собі відразу кілька морських інгредієнтів — для тих, хто любить багатий і різноплановий смак. У ньому гармонійно поєднані лосось, тунець і вугор, свіжі авокадо і огірок, а також трохи гірчиці для більш яскравого акценту.
Струнка класика, що поєднує в собі тільки найперевіреніші інгредієнти — крабовий заміс, вугор, червона ікра, авокадо і лосось. Все це ми покриваємо соусом унагі. На виході виходить приємне поєднання, до якого хочеться повертатися знову і знову.