logo
flag
UA
Київ
+38 (067) 436 61 27
Кошик

6 нових ролів з креветкою темпура

news

Відкрийте для себе нові гастрономічні вершини разом із Ninja Sushi: презентуємо колекцію з шести ролів із креветкою темпура.


Темпура — це не просто спосіб приготування, а мистецтво японської кулінарії, за якого інгредієнти, вкриті кляром, обсмажуються у фритюрі до золотистої скоринки. При цьому креветка не тільки залишається соковитою і ніжною, а й набуває хрусткої текстури.


Вирушайте в подорож, сповнену нових смаків, разом із ніндзя.



Креветка темпура з лососем


Поціновувачам класики приготуватися. Представляємо вам рол з ідеальним балансом смаку і текстури, де хрустка креветка зустрічається з ніжним лососем, а авокадо і сир Креметте лише підсилюють це і без того яскраве поєднання.


Креветка темпура з вугром


На відміну від попереднього варіанту, цей рол більш солодкуватий на смак: усе завдяки м'ясу вугра й ароматному соусу унагі. Сир Креметте додає страві вершковості, а авокадо — весняного відчуття свіжості.



Креветка темпура з авокадо


Ідеальний вибір для любителів екзотики. Поєднання креветки темпура, авокадо і манго із сиром Креметте, а також соусами манго і Унагі було вигадано нашим шеф-кухарем, щоб подарувати вам незабутню симфонію смаків із тропічним акцентом.


Впевнені, ви оціните цей рол гідно.


Фелікс лосось з креветкою темпура


Фелікс лосось — один із незамінних фаворитів гастрономічної карти Ninja Sushi, який не потребує представлення. Однак ми вирішили піти далі й додали в рецептуру креветку темпура. Тепер звичний смак грає новими приємними фарбами і знову готовий дивувати!


Запечений з креветкою темпура


Нове поповнення в запеченій колекції ніндзя. Хрустка креветка з авокадо і сиром Креметте — все це під ніжною сирною шапочкою та ікрою Тобіко. Цей стильний рол не тільки привертає погляди, а й через якусь містичну причину зникає зі столу неймовірно швидко.



Запечений з креветкою темпура Спайсі


Ще один варіант із серії запечених ролів, цього разу для поціновувачів пікантного. З додаванням гострих інгредієнтів креветка темпура і сир Креметте розкриваються в абсолютно новому смаку, який залишає незабутні враження, від яких не хочеться відмовлятися.


Чекаємо на ваші замовлення на сайті та в застосунку, а фідбек — у коментарях Instagram.