logo
flag
UA
Київ
+38 (067) 436 61 27
Кошик

4 нових роли в меню Ninja Sushi

news

Оновлення в меню Ninja Sushi — це завжди про нові гастрономічні відкриття та приємні враження. Тож ми з радістю передчуваємо ці емоції кожного з #ninjafam, адже сьогодні ми додаємо 4 нових роли!

Як щодо екзотичного поєднання креветки темпура з манго? Або більш класичного рецепту — Сугуро з філадельфією та маринованим лососем? Не будемо зволікати — розпочнімо наше знайомство прямо зараз!


Боніто


Пікантний та вражаючий — рол Боніто в авторській інтерпретації від ніндзя. Його примітною особливістю є стружка тунця, яка прикрашає страву та додає певного шарму. Але це той самий випадок, коли всередині страва така ж вражаюча, як і на вигляд: крабовий заміс, огірок, заміс кратос та водорості хіяші. Маринований перець халапеньйо та соус чилі додають ролу гострого присмаку, який завершує цю дивовижну композицію. 


Креветка темпура з манго


Рецепти із креветкою темпура безперечно стали одними із найулюбленіших! Впевнені, що цей рол не стане винятком. Всередині начинки креветка темпура, крабовий заміс, огірок, а ззовні — рол, обгорнутий в маринований лосось та соєвий папір маменорі. Радимо не зволікати із замовленням та замовити його вже зараз! 





Сугуро


Сугуро володіє магічною здатністю, одна з яких — закохувати в себе смакові рецептори. Хоча, наш шеф-кухар настільки майстерно поєднав між собою інгредієнти, що виникають сумніви щодо чаклунства. Маринований лосось, вершковий сир, огірок, салат айсберг, зелена цибуля та манговий соус із солодким чилі. Чи не є таке поєднання вже дивом, навіть без жодної краплі магії? Радимо переконатися в цьому самостійно!


Кодзіма з чеддером


Життєве кредо Хідео Кодзіми, японського геймдизайнера, це вражати та надихати, тож назва цього рола сама каже все про себе.

У нашому меню вже є рол Кодзіма, але ми спробували поглянути на цей рецепт під іншим кутом. Здається, результат перевершив усі очікування: в начинці огірок, вершковий сир, омлет тамаго, креветка та манговий соус. Їх дбайливо огорнули чорний рис та ніжний сир чеддер зверху рола.

Скуштувати одного разу та потім забути цей смак — просто неможливо!







Після такого детального ознайомлення із новими позиціями, не залишається нічого, окрім того, щоб нарешті замовити та скуштувати їх в числі перших. 

Чекаємо на ваші замовлення в застосунку, на сайті та по телефону. Обовʼязково діліться своїми враженнями в коментарях в Instagram!