logo
flag
UA
Київ
+38 (067) 436 61 27
Кошик

5 років — 5 нових рецептів

news

Без зайвих передмов: пропонуємо відсвяткувати п'ятиріччя Ninja Sushi разом із п'ятьма новими ролами. Вони вже є в меню. Незвичайні, яскраві, сміливі. Давайте познайомимо вас із кожною стравою, створеною бренд-шефом Ninja.




Намі


На хвилі популярності аніме та live-action адаптації One Piece ми надихнулися образом головної героїні історії, хороброї Намі. Навігатор команди піратів не схожа на інших, і наша новинка теж має незвичайний склад! Ми поєднали в одному рецепті лосось, чеддер, авокадо, крабовий заміс, трюфельний соус, а також додали хрусткий салат айсберг.




Хікарі


Чорний рис вже став нашою візитною карткою, але коли він стає візуальним доповненням унікальних рецептів — залишається лише аплодувати шеф-кухарю і повторювати замовлення. Тунець, креветка, крабовий заміс і водорості чука у поєднанні із соус солодкий чилі, гірчицею та манговим соусом — саме такий приклад.




Шерлок


Шерлок Холмс вміє розгадувати найскладніші головоломки, але не впевнені, що навіть він збагнув би цю. Ми досі ставимо запитання, як це можливо, що в одному ролі настільки органічно поєднуються восьминіг, маринований лосось, манго та авокадо. Але факт залишається фактом: ця новинка обов'язково увірветься у топ ваших улюблених позицій меню Ninja Sushi.




Макіма


В історії Chainsaw Man погляд Макіми — найнебезпечніша зброя, але у випадку з ніндзя ми маємо намір захопити лише ваші смакові рецептори та викликати емоційний феєрверк. Приготуйтеся: тунець, трохи кімчі, восьминіг, чеддер, крабовий заміс, гострий соус шрірача і вже фірмове поєднання світ чилі та гірчиці. Так, ніндзя пропонують вам найсміливіші гастрономічні експерименти.




Гункан сет #2


Пікантні закуски у новій інтерпретації: лосось, вугор, тунець, прикрашені скибочкою авокадо. Манговий соус, кімчі та зелена цибуля ідеально доповнюють смак рибного інгредієнта.


Приєднуйтеся до нашого свята, куштуйте новинки та обов'язково діліться зворотнім зв'язком. Ми продовжимо дивувати вас і надалі!